•  Ему крем с Глюкозамин за артритна болка, 50 гр.

Глюкозаминът е естествен амино-монозахарид, за който е доказано, че забавя прогресията на артрита, като помага да се запази ставния хрущял здрав. Нито една друга терапия не е успяла да даде по-добри резултати.

Глюкозамина често се приема като хранителна добавка, но последващата циркулация из цялото тяло е неефективен процес. Директното му инжектиране в ставите е един по-ефективен вариант за прием, но в този случай се налага всекидневно поставяне на инжекции.

В този крем, маслото от Ему служи за транспортиране на глюкозамина дълбоко в ставите. Маслото от ему, както и глюкозамина, имат противовъзпалителни свойства. Тази комбинация ефективно намалява болката и възпалението, като същевременно поддържа ставите здрави.

Никакви странични ефекти не се наблюдават при продължителната употреба на Глюкозамин.

Този продукт осигурява моментално успокоение на артритната болка, но най-голяма ефикасност се постига при продължителна употреба (6-8 седмици).

Той не съдържа никакви парабени или други тежки нефтопродукти и е без наличие на изкуствени аромати или оцветители.

Употреба: За най-добри резултати внимателно масажирайте малко количество от крема в засегнатите зони по два пъти на ден.

Съставки / Ingredients: Aqua, Emu Oil, Glucosamine HCL, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis,  Tocopherol, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Fragrance

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Ему крем с Глюкозамин за артритна болка, 50 гр.

  • Модел EmuCreamwithGlucosamine/50
  • Наличност В наличност
  • 26,90лв.


Етикети: артрит, болка, възпаление, глюкозамин